De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op maandag 01 maart 2021 om 06.58 uur.

Vooral in het noorden en uiterste zuiden mist, overdag geleidelijk zonnig.

Vanochtend is het overal grijs met in het noorden en tevens in Zeeland en Limburg plaatselijk (dichte) mist. In de loop van de ochtend breekt de zon van het oosten uit op steeds meer plaatsen door. In de middag is het dan op de meeste plaatsen zonnig, het uiterste noorden blijft echter waarschijnlijk bewolkt. De middagtemperatuur loopt uiteen van 5°C op de Wadden tot 10°C in het midden en zuiden. De oostelijke wind wordt overal matig.

Komende nacht zijn er brede opklaringen en plaatselijk kan een mistbank ontstaan. Alleen in het noorden is er kans op dichte mist en laaghangende bewolking. De wind is oostelijk, zwak tot matig, en de minimumtemperatuur ligt rond 0°C.

Dinsdag is het zonnig, enkel het noorden zou in de ochtend nog last kunnen hebben van mist en laaghangende bewolking. Het wordt zacht met maxima tussen 12 en 15°C. Als de bewolking in het noorden hardnekkig blijft, komt de temperatuur daar niet hoger dan ca. 6°C. De wind komt uit oost tot zuidoost en is zwak tot matig. (Bron: KNMI)